blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht
blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht

Rechtbank Almelo (Overijssel)

Bezoekadres rechtbank Almelo:

Egbert Gorterstraat 5

7607 GB  Almelo

 

Correspondentie- of postadres:

Postbus 323

7600 AH Almelo

 

telefoonnummer: 088 361 5555

 

Openingstijden: ma - vr 8:30 - 17:00

gesloten op feestdagen

 

klik HIER voor meer informatie

 

 

 

 

 

ROUTE
Looproute vanaf het station

Staand voor het station loopt u over het Stationsplein rechtdoor de Egbert Gorterstraat in.  Na 300 meter vindt u aan uw linkerhand het blauwe gerechtsgebouw. De ingang is opzij van het torentje.

Per auto
vanuit Enschede-Hengelo/Deventer-Amsterdam
Neem vanaf de A1/A35 de afslag "Almelo-Zuid". Op de Henriëtte Roland Holstlaan volgt u de borden richting het centrum. Rijd door tot aan de T-splitsing (Schoolstraat). Ga bij de T-splitsing (Schoolstraat) rechtsaf. U passeert de spoorweg en rijdt door tot aan de verkeerslichten (Violierstraat). Ga bij de verkeerslichten linksaf (Brouwerijstraat) en rijd door via de Burgemeester Raveslootsingel. Volg deze tot aan het Stationsplein. Sla bij het Stationsplein voor het station rechtsaf de Egbert Gorterstraat in. Het blauwe gebouw aan uw linkerhand is het gerechtsgebouw.

Parkeren

Bezoekers van het gerechtsgebouw Almelo kunnen betaald parkeren in de nabijgelegen parkeergarage bij het Stadhuis. Volgt u daarvoor de aanwijzingsborden naar P9 Stadhuisplein.

U kunt ook parkeren tegenover de hoofdingang van het gebouw op de algemene parkeerplaats. Houdt u er rekening mee dat het parkeren op deze laatste parkeerplaats tijdsgebonden is.