blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht
blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht

Rechtbank Den Bosch (Oost Brabant)

Bezoekadres rechtbank Den Bosch

Leeghwaterlaan 8

5223 BA 's Hertogenbosch

 

Correspondentie- of postadres

Postbus 70584

5201 CZ 's Hertogenbosch

 

telefoonnummer: 088 - 36 21 000

 

E-mail: info.rechtbanksHertogenbosch@rechtspraak.nl

 

openingstijden: ma-vr 8:30 - 17:00

en op feestdagen gesloten

 

klik HIER voor meer info

 

 

 

 

ROUTE

Openbaar vervoer

Looproute vanaf centraal station 's-Hertogenbosch. In het centraal station 's-Hertogenbosch neemt u de uitgang aan de westzijde. De hoofdingang van het Paleis van Justitie vindt u na enkele meters aan de linkerkant.

Per auto

  • Vanuit Nijmegen (A59) : Voeg vanaf de A59 in op de A2/E25 richting Eindhoven/Tilburg. Neem afslag Knooppunt Vught naar A65 richting RING-West/Tilburg/Vught-Centrum. Neem afslag 1-Vught-Centrum richting Ring ’s-Hertogenbosch. Ga rechtdoor. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.
  • Vanuit Utrecht (A2): Neem afslag Knooppunt Vught naar A65/N65 richting RING-West/Tilburg/Vught-Centrum, en ga linksaf richting 's-Hertogenbosch-centrum. Neem afslag 1-Vught-Centrum richting Ring ’s-Hertogenbosch. Ga rechtdoor. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.
  • Vanuit Eindhoven (A2): Neem op de A2 afslag 23-Tilburg richting Ring ’s-Hertogenbosch-West/Centrum/N65. Ga rechtdoor. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.
  • Vanuit Tilburg (N65) : Neem op de N65 afslag 1-Eindhoven richting Centrum/A2/E25/RING-’s-Hertogenbosch-West. Sla rechtsaf richting Randweg. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de LeeghwaterlaanVanuit Breda (A59). Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.
  • Vanuit Breda (A59) : Neem op de A59 afslag 46-Engelen richting Rietveldenweg. Sla linksaf naar de Rietveldenweg. Sla rechtsaf naar de Oude Vlijmenseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Simon Stevinweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Onderwijsboulevard. Sla linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de tweede afslag rechts naar de inrit van de publieksgarage.

Parkeermogelijkheden

U kunt voor het parkeren van uw auto tegen betaling gebruikmaken van de parkeergarage onder het Paleis van Justitie of van de parkeergarage Paleiskwartier aan de Hugo de Grootlaan. In de parkeergarage onder het Paleis van Justitie zijn invalidenparkeerplaatsen.