blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht
blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht

Rechtbank Roermond (Limburg)

Bezoekadres rechtbank Roermond

Willem II Singel 67

6041 HV  Roermond

 

Correspondentie- of postadres

Postbus 950

6040 AZ  Roermond

 

telefoonnummer: 088 - 361 2222

 

openingstijden: ma - vr 8:30 - 17:00

(gesloten op feestdagen)

 

klik HIER voor meer informatie

 

 

 

 

ROUTE

Looproute vanaf het NS station (circa 8 minuten)

Vanuit het station loopt u 50 meter en gaat dan linksaf. Blijf rechtdoor lopen en volg de Willem II Singel. Na 400 meter steekt u over bij de verkeerslichten en u staat dan voor het gerechtsgebouw

Per auto

  • vanuit Maastricht

U neemt vanaf A2 afslag 44 Roermond/St. Joost en volgt de borden richting Roermond. Bij de eerste verkeerslichten in Roermond rechts voorsorteren en afslaan (Kapellerlaan). Na ± 100 meter links afslaan (Maria Teeuwenstraat). Na 50 meter links afslaan (bij het bord bezoekersparkeerplaats en vóór de parkeerplaats van personeel en advocatuur). Na 50 meter bevindt zich aan de linkerkant van deze weg de bezoekersparkeerplaats. Parkeren voor mindervaliden bevinden zich op de personeelsparkeerplaats. Bij de intercom kunt u zich melden en de portier vertelt u waar deze plaatsen zijn.

  • Vanuit Eindhoven

U neemt de afslag 40 Kelpen/Roermond vanaf de A2 en volgt de borden richting Roermond. Op de Maasbrug in Roermond bij het verkeerslicht rechts voorsorteren en afslaan (Buitenop) richting Roermond centrum/Maastricht. Weg vervolgen over de Roerkade tot rotonde en deze driekwart rond rijden. Doorrijden over de Minderbroederssingel tot aan de verkeerslichten van het Zwartbroekplein. In de tweede baan van rechts voorsorteren en afslaan (Kapellerpoort). Bij het volgende verkeerslicht links voorsorteren en afslaan (Kapellerlaan). Na ± 100 meter links afslaan (Maria Teeuwenstraat). Na 50 meter links afslaan (bij het bord bezoekersparkeerplaats en vóór de parkeerplaats van personeel en advocatuur). Na 50 meter bevindt zich aan de linkerkant van deze weg de bezoekersparkeerplaats. Parkeerplaatsen voor mindervaliden bevinden zich op de personeelsparkeerplaats. Bij de intercom kunt u zich melden en de portier vertelt u waar deze plaatsen zijn.

  • Vanuit Venlo

Rijd op de A73 de oprit op afslag 20 (Roermond-Oost) richting Roermond. Sla na 0.6 km rechtsaf richting Roermond. Na 23 km rechts de oprit op. Neem na 0.6 km de tweede afslag op de rotonde (Koninginnelaan), richting Sittard. Ga na 1.6 km linksaf de Willem II Singel op. Sorteer bij de volgende verkeerslichten links voor en sla links af (Kapellerpoort). Bij het volgende verkeerslicht links voorsorteren en afslaan (Kapellerlaan).

Na 140 meter meter links afslaan (Maria Teeuwenstraat). Na 50 meter links afslaan (bij het bord bezoekersparkeerplaats en vóór de parkeerplaats van personeel en advocatuur). Na 50 meter bevindt zich aan de linkerkant van deze weg de bezoekersparkeerplaats.

Parkeerplaatsen voor mindervaliden bevinden zich op de personeelsparkeerplaats. Bij de intercom kunt u zich melden en de portier vertelt u waar deze plaatsen zijn.