blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht
blinddoek voor rechtspraak zonder aanzien des persoons, weegschaal de afweging en zwaard voor het recht

Rechtbank Zwolle (Overijssel)

bezoekadres rechtbank Zwolle:

Schuurmanstraat 2

8011 KP  Zwolle

 

correspondentieadres en postadres:

Postbus 10067

8000 GB  Zwolle

 

telefoon nummer: 088 - 361 5555

mail: infobalie.rb-ove.zwolle@rechtspraak.nl

 

openingstijden: ma - vr 8:30 - 17:00

gesloten op feestdagen

 

klik HIER voor meer info

 

 

 

 

ROUTE
Openbaar vervoer

Looproute vanaf het NS-station (15 min.). Vanuit het station neemt u de Stationsweg en volgt deze tot aan de Burgemeester van Royensingel. Hier gaat u rechtsaf en loopt door tot aan de kerk op de hoek van de Assendorperstraat en de Luttenbergstraat. Nu slaat u linksaf en volgt de Luttenbergstraat, voorbij de gebouwen van ziekenhuis "de Weezenlanden"

Het volgende gebouw aan uw linkerzijde is het Gerechtsgebouw

Per auto

  • Vanuit Amersfoort /Apeldoorn (A28): u neemt de afslag 18, Zwolle-Zuid; op de rotonde gaat u richting Almelo/Deventer; bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting centrum, u rijdt nu op de Veerallee; voorbij de spoorlijn gaat u de tweede weg rechts de Burgemeester van Royensingel in, deze volgt u tot aan het ziekenhuis "de Weezenlanden"; u rijdt rechtdoor de Assendorperstraat in en gaat bij de eerste weg links, de Luttenbergstraat in, het tweede gebouw aan uw linkerhand is het GerechtsgebouwVanuit Meppel /Ommen (A28): u neemt de afslag 20, Zwolle Noord. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Almelo/Deventer. Bij het derde verkeerslicht gaat u rechtsaf de Brederostraat in. Aan het einde van de Brederostraat gaat u rechtsaf naar de rotonde.Op de rotonde neemt u de tweede afslag, genaamd de Hanekamp. Volg de Hanekamp tot u voor de verkeerslichten rechts het Gerechtsgebouw ziet.
  • Vanuit Almelo/Deventer (N35): volg de weg richting A28; bij het stadion van FC Zwolle gaat u linksaf de Brederostraat in; aan het einde van de Brederostraat gaat u rechtsaf richting de rotonde; op de rotonde neemt u de tweede afslag, genaamd de Hanekamp; volg de Hanekamp tot u voor de verkeerslichten rechts het Gerechtsgebouw ziet.

Parkeermogelijkheden (t.b.v. Hoofdgebouw Luttenbergstraat)

Voor het parkeren in de nabijheid van het gerechtsgebouw bestaan er betaalde parkeergelegenheden aan:

•De Schuurmanstraat;

•Het Groot Weezenland;

•De Wiecherlinckstraat;

•Van Karnebeekstraat;

•De Turfmarkt